3. Regionalni Forum obiteljskog smještaja Šibensko – kninske županije


slika ros

Poštovani domaćini u obiteljskom smještaju na području općine Tribunj,


Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 
3. Regionalni Forum obiteljskog smještaja Šibensko – kninske županijekoji će se održati  15. ožujka 2018. u Konvencijskom centru Šibenik, Solaris  s početkom u 10.00 sati.

Organizatori  3. Regionalnog Foruma obiteljskog smještaja Šibensko-kninske županije  su  Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Šibenik i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije.

Forum je edukativnog karaktera i namijenjen je privatnim iznajmljivačima, pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu s područja Šibensko-kninske županije. Stručni i zanimljivi predavači u svojim izlaganjima će Vas upoznati s alatima za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, trendovima u obiteljskom smještaju, zakonodavnoj regulativi, digitalnom marketingu, te modelima financiranja postojećih i novih objekata, a sve to uz primjere dobre prakse te svim ostalim što Vam može pomoći prilikom obavljanja djelatnosti iznajmljivanja smještaja u Vašim objektima.

Predavači su stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora, a iz redova privatnih iznajmljivača prezentirati će se iskustva kroz primjere vlastite dobre prakse.

Tijekom trajanja Foruma istovremeno će se održavati B2B susreti izlagača, koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te Vam biti na raspolaganju za sva Vaša pitanja i mogućnost poslovne suradnje.
Predviđeno vrijeme trajanja Foruma je od 10.00 do 16.00 sati .
Registracija sudionika počinje u 9,30 sati.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obvezu potvrđivanja dolaska online prijavnicom.

PROGRAM DOGAĐANJA
 

I   Panorama 360

LiveCam

Papandopulijana Tribunj

region hr

croatia
sibenik info Kornati Krka Krka

KAKVOĆA MORA

Oj Tribunju