OBAVIJEST O NAPLATI PARKINGA NA PODRUČJU OPĆINE TRIBUNJ ZA 2018. GODINU

Na području Općine Tribunj naplata parkinga vrši se na šest lokacija – centralni parking u mjestu, Šumica (nasuprot Marine Tribunj ), Trg Pijaca (ispred crkve), plato uz Tržnicu Tribunj, plaža Zamalin, plaža Bristak te plaža Sovlja.

Automatska naplata parkinga u Općini Tribunj započet će u petak, 01. lipnja 2018. u vremenu od 00:00 do 24:00 sata preko parkirnih automata na području Trga Pijaca, Tržnice Tribunj, Zamalin, Bristak, Sovlja, te na centralnom parkingu.

 

CIJENE PARKIRANJA

Na centralnom parkiralištu moguće je platiti parking SAMO PO SATU. Cijena parkinga po satu je 6 kuna.

Na Trgu Pijaca (ispred crkve) moguće je platiti parking samo po satu i cijena iznosi 10 kuna.

Na platou Tržnice Tribunj te na plažama Zamalin, Bristak i Sovlja moguće je kupiti dnevnu kartu ili plaćati po satu.

AUTOMATIZIRANA NAPLATA

Na svim lokacija vrši se automatizirana naplata parkinga preko parkirnih automata. Kontrolu naplate vrše djelatnici Mjesnog poduzeća d.o.o. na samom parkiralištu.

POVLAŠTENE MJESEČNE KARTE

Povlaštene parkirne karte mogu se koristiti na novom parkingu Šumici      (nasuprot Marine Tribunj), na području Tržnice te na plažama Bristak i Sovlja (zemljani dio), Zamalin ( OD GUSTERNE DO OPĆINE ).

Cijena povlaštenih parkirnih karata iznosi 100,00 kuna za osobe s prebivalištem u Tribunju kao i osobe koje posjeduju vikend-objekt u Tribunju.

Cijene povlaštenih karata za turističke iznajmljivače i poslovne subjekte iznose 250,00 kuna.

Povlaštene mjesečne karte odnosno magnetske kartice mogu se kupiti u Mjesnom poduzeću d.o.o. u novoj zgradi Općine na adresi Zamalin 22 svakim radnim danom od 08:00 do 11:00 te od 12:00 do 14:00 sati, počevši od petka 01. lipnja 2018. 

Kaucija za magnetske kartice iznosi 40,00 kuna i plaća se jednokratno pri preuzimanju kartice, a vraća po povratku iste. Rok za vraćanje lanjskih kartica je istekao.

 

  Mjesno poduzeće d.o.o.
  Zamalin 22
  22212 Tribunj
  

Tel:(022) 446 105

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

UREDOVNO VRIJEME I RAD SA STRANKAMA

Od ponedjeljka do petka 07:00 – 15:00 sati

Panorama 360

LiveCam

Papandopulijana Tribunj

region hr

croatia
sibenik info Kornati Krka Krka

KAKVOĆA MORA

Oj Tribunju